Hlavní obsah
Článek

Hvězda muzikálu Fantom opery, operní pěvkyně Michaela Gemrotová (38), boduje. Na začátku srpna si nechala z jedniček vytvořit plné dvojky a nabídky se jen hrnou. Jen dva týdny po operaci už dostala nabídku nafotit s předním českým fotografem Janem Tůmou kalendář.

Focení probíhalo na ostrově Gran Canaria a Michaela se v kalendáři objeví společně s modelkou Kateřinou Votavovou, kterou loni časopis Esquire zařadil mezi dvacet nejkrásnějších žen světa. "Když jsem se dozvěděla, že budu fotit s Katkou, a dala si ji na internetu do vyhledavače, lehce jsem se vyděsila. Netrpím nedostatkem sebevědomí, ale modelce takového formátu se rovnat nemůžu. Při focení mi hodně pomohla, předala modelkovské rady a nyní jsem přesvědčená, že kalendář bude krásný," řekla Super.cz Michaela, která je jednoznačně nejkrásnější českou operní pěvkyní. A nyní dělá první krůčky ve světě modelingu.

"Hlavně jsem ráda, že nebudu viset pár vyvoleným v kanceláři. Kalendář bude prodejní a od poloviny října ho bude možné koupit v paláci knih na Václaváku," dodala Gemrotová. Podívejte se v naší galerii, jak focení krásné zpěvačky probíhalo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám