Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda muzikálu Fantom opery Michaela Gemrotová (38) má parádní postavu a přiznala, že to rozhodně není zadarmo. Málokdo by do křehoučké blondýnky řekl, že dře skoro každý den ve fitness centru.

"Je to dřina, chodím hodně pravidelně cvičit. Za to žrádlo se prostě platí. Hodně jsou to ale geny, oba moji rodiče jsou velmi štíhlí, nedělají žádný sport. Ale je fakt, že fakt makám. Když to jde, tak jsem pětkrát do týdne ve fitku," řekla Super.cz Míša, která je velkou milovnicí jídla.

A jak sama říká, maká hlavně na tom, aby se dobře najedla. "Jsem ráda, že víc vydělávám. Hodně jím a na jídlo potřebuju hodně peněz," směje se Míša, jejíž váha spíš naznačuje opak - tedy že je bez peněz a trpí hladomorem.

Po úspěchu Fantoma opery si užívá hlavně toho, že má víc kšeftů. Zpívá na řadě večírků, je vyhledávanou tváří. "Mám více práce nejen v opeře, jsem ráda, že můžu zabrousit do popového světa, do muzikálů," dodala na 20. výročí kadeřnické sítě, kde zpívala.

Loni s přítelem, houslistou Sašou Kopkou, zrušili kvůli Fantomovi svatbu. A vypadá to, že ani letos nebude. A to už mají prstýnky, na které se chodí do šuplíku zpěvačka jen dívat. "To, že si to chceme užít, stále platí a trvá. Minulý týden jsme měli jeden jediný den volný, to by nám asi nestačilo. Až si vymezíme alespoň tři dny, tak svatba určitě bude," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám