Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ti, kdo letos nestihli představení fenomenálního muzikálu Fantom opery, které se naposledy hrálo minulou sobotu, budou nadšeni. Producent František Janeček (79) totiž přehodnotil, že by mělo jít o představení doopravdy poslední. Bude se hrát dál!

"Říkal jsem si, že by byla škoda, ho úplně stáhnout. Limitovaný počet ještě v Divadle GoJa Music Hall uvedeme od března do června příštího roku," vzkázal producent z Dominikánské republiky, kam odletěl už na začátku prosince z české zimy, která mu nedělá zdravotně dobře.

Vstupenky na jarní představení už jsou aktuálně k dispozici v běžných distribučních sítích. A pokud někdo na poslední chvíli shání vánoční dárek, lístky na muzikál v hlavních rolích s Marianem Vojtkem (51), Michaelou Gemrotovou (38) v alternaci s Monikou Sommerovou (37), Pavlem Vítkem (61) či Natálií Grossovou (21) může koupit online a nebude se muset mačkat v přeplněných obchodních centrech.

Reklama

Další články

Načítám