Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na finále soutěže Muž roku jsou mezi hosty, ať už v roli vystupujících anebo členů poroty, také známé dámy. Náchodské divadlo samozřejmě není červený koberec karlovarského filmového festivalu, nicméně společenský oděv je i tady pravidlem.

Na jedničku byla ve Varech i v Náchodě rozhodně nestárnoucí herečka Jana Švandová (76). "A to jsem vůbec netušila, že je to tak velká událost, když mi kamarádka Michaela Dolinová (60) říkala, ať jedu s ní," svěřila Super.cz Jana. Slušelo to také zpěvačce Radce Pavlovčinové (35).

Zaměřili jsme se i na dámy z politiky, které nad soutěží Muž roku převzaly záštitu, takže se v naší fotogalerii můžete podívat také na ministryně Alenu Schillerovou a Kláru Dostálovou. Schillerová zaujme jednak tím, že si nechala odbarvit vlasy na blond, pak také designovou rouškou.

"Na blond jsme se domluvily s mojí kadeřnicí přes léto a zatím mě baví. Tak ještě uvidím, kdy a zda se vrátím k odstínům do červena. A roušky mi šije jeden sklář," prozradila nám Alena Schillerová.

Reklama

Další články

Načítám