Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Dolinová (60) byla jednou z dam, které jsme vyzpovídaly na první velké párty po ukončení nouzového stavu. Úplný šok při přípravě na společenskou akci nezažila, protože i v karanténě se denně líčila nejen kvůli manželovi, ale i pro svoje studenty z konzervatoře, které vyučovala online.

"Jen ty lodičky jsou muka, trpím jako malá mořská víla. Tři měsíce jsem nosila jenom tenisky nebo žabky. Ale co by pro parádu člověk neudělal," smála se herečka. Po dlouhé době si vzala i šperky, ostatně právě nové kolekce designérky Anny Marešové se párty týkala. "Mám ráda zlato, ale většinu mám stříbrných. Ale nebráním se ani bižuterii. Jen už nenosím moc výrazné šperky," svěřila.

Míša nás překvapila svými plány na léto. "Asi jsem se úplně zbláznila, ale rozhodla jsem se, že budu průvodcovat. Nedaleko chalupy máme zámek Zákupy a oslovili mě, jestli bych tam nedělala průvodkyni. V pubertě jsem hrozně chtěla provázet po Praze, tak se mi vlastně splnil sen a zase se dostanu úplně někam jinam. Takže se teď učím historii 19. století a od 1. do 15. července tam budu provázet," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám