Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodinný život v karanténě, pokud nebydlíte pod jednou střechou, je trochu složitější. Dcery herečky Michaely Dolinové (60) se už od maminky odstěhovaly, ale s oběma se prý vídá minimálně jednou týdně a herečka objevila i kouzlo chalupy, kde se celá rodina schází.

"Já si vůbec nemůžu stěžovat, holky jsou dospělé, daleko horší to musí mít maminky, které mají malé děti. Nemusím nikoho zabavit, o nikoho se starat, jen sama o sebe. Mám tedy na starost ještě moji maminku, která je ale soběstačná. Občas k nám přijde a ještě třeba vyžehlí pánské košile," smála se Míša.

"S Honzou je to taky bezvadné, protože má práci a vídáme se jen večer a o víkendu si vždycky uděláme nějaký program. Úplně nejlepší je, když má každý jiný. Když už je povolený tenis, tak já chodím hrát v sobotu a on v neděli," popsala nám, jak s manželem, soudcem Janem Sváčkem, preventivně bojují proti ponorkové nemoci.

"Pokud jde o dcery, tak s Julií se vidíme tak jednou týdně, když sem přijde se učit, protože tady má klid. A s Terezou asi taky tak," pokračovala. Tak snad nevyčerpaly limit, když jsme se cestou na natáčení k Míše zastavili spolu s ní právě za starší Terezou, která žije v bývalém hereččině bytě. Mimochodem, brunetka Tereza je celá maminka.

Novinkou je pro herečku i pravidelné víkendové ježdění na chalupu. "Já dřív měla o víkendu hodně práce a málokdy jsem se tam dostala. Teď už jsem tam zasadila i kytičky, protože vím, že za týden tam zase přijedu a zaleju je. Tam se také jako rodina potkáváme, protože chalupa je docela rozlehlá a každý se někam může zašít. Maminka večer uvaří, hrajeme hry, je to docela dobré," míní.

"Nemůžu říct, že jsem z téhle doby nadšená. Nejsem ten sluníčkový typ, který říká, že se vrátíme k těm kořenům a ta rodina a tak... Právě s tou rodinou to může být komplikované, být tak často spolu. Tvrdím, že to může přinášet spíš spory a problémy, než to, že všechno bude prozářeno sluncem. Ale snažím se z toho průšvihu vykutat to nejlepší," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám