Hlavní obsah
Článek

18. květen je Mezinárodním dnem rodiny a slavil se také na pražské Grébovce. Paradoxní ovšem je, že většina známých tváří, které svým vystoupením podpořily myšlenku fungující rodiny jako pevného zázemí nejen pro děti, tátu, mámu, ale i pro jejich prarodiče, dokonalou rodinu rozhodně nemá.

Programem provázel zpěvák Josef Vágner (33), který s charitativní organizací Women for Women, která akci pořádala, spolupracuje už pěknou řádku let. Pepa bude za pár dní slavit první výročí svatby a v září oslaví jeho dcerka Amelie první narozeniny. Takže rodinka se vším všudy. Ovšem není tajemstvím, že Pepův otec Karel Vágner měl ve stejný čas rodiny rovnou dvě.

On nic takového dopustit nechce. „Malé už bude osm měsíců, je hodná a usměvavá. Zatím si se mnou nezpívá, ale poslouchá mě. Byla se podívat na muzikál Kocour v botách, kde hraju, dvě minuty koukala a pak to celé spokojeně prospala. Ale jinak je moje nejvěrnější fanynka,“ smál se Pepa.

Také idol dívčích srdcí zpěvák Vojta Drahokoupil (28), který na akci zpíval, neměl dokonalé rodinné zázemí. „Ale i když jsem z rozvedené rodiny, pořád pro mne její členové znamenají nejvíc. Vím, jak se mi stýskalo, když jsem v sedmnácti letech odešel do Prahy, a přestože jsem si už dávno zvykl na samostatný život, čas strávený s rodinou je pro mne velký svátek. Je mým velkým přáním mít jednou ženu a zdravé děti,“ plánoval Vojta.

Herečka Michela Dolinová (60) už má obě dcery dávno dospělé, přesto se stále rády vidí a mají si o čem povídat. „Já jsem ve třinácti odešla z Frýdku-Místku do Prahy na internát. Myslím si, že to bylo hodně brzo. Rodiče by měli s dětmi prožít pubertu, protože tam se tříbí názory, děti se hledají a právě tady potřebují zázemí. Ale pak šup s nimi do světa. Moje dcera Julie se teď skoro po roce vrátila z Austrálie a i po těch všech smutcích a propadech to byla pro ni úžasná škola života,“ uvedla Michaela Dolinová, která je s otcem svých dcer rozvedená a znovu se provdala.

Hudebním hostem byla v Grébovce také Anna Slováčková (28), o jejíž rodinných vztazích snad ani není třeba se zmiňovat. O tom, co se odehrává mezi jejími rodiči Dádou Patrasovou (67) a Felixem Slováčkem, průběžně informují média. A šťastnou rodinku nemá ani její bratr Felix, jenž má dva potomky se dvěma ženami a ani s jednou z nich už nežije. Anička sama se do svatby ani plození potomků právě proto nehrne.

A nezapomeňme ani na herečku Ivanu Jirešovou (47), která Women for Women taktéž podpořila. Ta měla s otcem své dcery Sofie tak složitý vztah, že probíhala dokonce soudní exekuce dítěte.

Reklama

Další články

Načítám