Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Dolinová (60) svoje dcery do společnosti moc často nebere, tentokrát ovšem udělala výjimku a vyrazila aspoň s tou mladší, čtrnáctiletou Julií. Ta jako by mamince z oka vypadla. Nás zajímalo, jak se jí vyrůstalo jako dceři známé herečky a zda hodlá mámu následovat v její profesi.

"Myslím, že moje dětství bylo úplně normální a nikdo to, čí jsem dcera, vůbec neřešil. Ve škole se vlastně nikdo ani nezmínil, nepadaly žádné otázky na mámu," řekla nám Julie, která o tom, co by chtěla v budoucnosti dělat, zatím nemá vůbec představu.

"Právě proto jdu teď na gymnázium, protože vůbec nevím, co bych chtěla dělat. A starší sestra, která je v předmaturitním ročníku, to má úplně stejné. Zní to bláznivě, ale je to tak," dodala Julie. "K herectví mne to netáhne, stejně tak ji. Máma nás nebrala ani na žádné natáčení, jediná zkušenost, kterou s ním máme, je z vánočních her u nás v kostele, kde jsme vždycky hrály nějaké andělíčky," smála se.

Díky tomu, že se Míša Dolinová znovu provdala, přibyly holkám další dvě sestry a stejně jako s matčiným manželem s nimi prý skvěle vycházejí. "Všechno je fakt v pohodě. Jsou skvělé, je s nimi legrace, hrajeme různé hry a vycházíme si vstříc. Jako malé jsme si přály víc sourozenců a máma nám to vlastně splnila," dodala Julie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám