Hlavní obsah
Článek

Oči laně, načesaná paruka, róba se spoustou spodniček. To všechno by bylo v pořádku, když se Monika Absolonová (47) nechala nastrojit na ples pojmenovaný po Marii Antoinettě, jejíž postavu ztvární v chystaném stejnojmenném muzikálu na prknech Divadla Hybernia.

Na první pohled nám na ní ale něco nesedlo. Krásky z oněch dob se totiž pyšnily sněhobílou pletí, kterou si chránily před sluníčkem a ještě ji zesvětlovaly pomocí pudru. Zato Monika připomínala barvou pleti spíše kreolku. Není divu, jen před pár dny se vrátila z dovolené v Thajsku.

"To by museli vizážisté zešílet, kdyby se mi pokoušeli vytvořit bledou pleť. Nesměli by zapomenout ani na ruce. Ale myslím, že do březnové premiéry se buď oloupu, nebo vyblednu," smála se Monika, kterou na ples doprovodil zpěvák David Deyl (39), se kterým nazpívala duet, a budoucí kolega z Marie Antoinetty Dušan Vitázek, manžel herečky Pavly Vitázkové (45).

Zaskotačit si na parket dorazila i Michaela Dolinová (60), jíž dělal doprovod Petr Lesák, po dlouhé nemoci pohublá Libuška Vojtková s partnerem, Roman Vojtek (51) s manželkou Terezou nebo Bohuš Matuš (50) s mladinkou přítelkyní.

Reklama

Další články

Načítám