Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nadcházející svátky herečky a moderátorky Michaely Dolinové (60) se ponesou v duchu klasických českých Vánoc. Pouze množství štědrovečerní večeře se musí zdvojnásobit. „Budeme dělat dva saláty, protože já i manžel máme svůj recept a nemůžeme se shodnout na tom, který je lepší. Kapra taky jíme sami dva, takže dělám polévku i řízky také dvakrát. Ještě že vánoční cukroví upekly mé úžasné dcery a švagrová,“ řekla Super.cz Míša, která si na Vánoce nechala zesvětlit hnědou barvu ve vlasech a vypadá úžasně. Podívejte se do fotogalerie.

Podle ní její manžel, předseda Městského soudu v Praze Jan Sváček, odsuzuje kapry k trestu smrti, výkon rozhodnutí ale sám neprovádí. „Odmítám, aby se u nás doma zabíjelo, ani by to nikdo neuměl, takže kapra kupujeme na trhu od lidí, kteří ty exekuce provádějí odborně. Mně pak muž přinese už čtyři kousky vykuchaného kapra,“ směje se Míša, které to po zákroku od kamaráda kadeřníka Martina Žifčáka parádně sekne.

„Martin mi prosvětlil hnědou a ještě jednou tuhle proceduru podstoupím za čtvrt roku. Dál ale ne, protože nechci být platinovou blondýnou. Pak zase půjdu dohněda. A sama sobě jsem si slíbila, že experimenty končí u rezavé hlavy. Do toho bych nešla. Ale jinak si říkám, že když má člověk odvahu na změnu, pořád ještě žije,“ věří Dolinová, která si do kadeřnictví odskočila před párty nadace Divokých hus, jejichž je patronkou, ale účes nakonec zamaskovala veselou vánoční čepičkou.

„Jsem příznivcem veškerých ozdob hlavy. Mám ráda tykadélka či čepičky a všechny v rodině nutím, aby to nosili také. Přitom jde o seriózní lidi, takže to odmítají. Vůbec se za to nestydím, dělá mi to radost. Lidé by měli víc blbnout. Je to odlehčení. Jenže když jsem pak takhle hezky ostříhaná, jako od Martina, není to moc vidět, a pod čepičkou se ty vlasy trochu zapaří, což není úplně ideální,“ dodala se smíchem a spolu se svým kadeřníkem přeje čtenářům Super.cz krásné Vánoce.

Reklama

Další články

Načítám