Hlavní obsah
Článek

Jestli někomu prospěl rozchod s dlouholetým partnerem, tak je to určitě manželka baviče Richarda Genzera (57), zpěvačka Linda Finková. Když jsme ji potkali na módní přehlídce návrhářky Aleny Wilson, nevěřili jsme vlastním očím.

Linda, která obvykle outfit moc neřeší a občas nám připadá, že si jen odskočila ze zahrady, vypadala neuvěřitelně. "No, co. Stačilo si sundat tepláky, trochu se namalovat a stáhnout si vlasy," mávla rukou zpěvačka, která v obtažených černých koktejlkách od zmíněné návrhářky předvedla, že je i mnohem štíhlejší než dříve. Chvilky vášně s novým partnerem zřejmě dělají své.

"Cítím se dobře, jen ta vypůjčená kabelka mi nestačí. Dumala jsem, co se do ní dá vůbec složit. Takže jsem skončila u mobilu, pár kusovek a klíčů od auta a dokladů. Klíče od baráku jsem musela nechat v přihrádce ve voze. Tyhle věci pro mne prostě nejsou," smála se Linda.

Na přehlídce šatů se výborně bavila a ani pak nespěchala domů a vydržela u vínečka sedět s kolegyněmi Michaelou Dolinovou (60) a Ivanou Andrlovou ještě několik hodin.

Reklama

Další články

Načítám