Hlavní obsah
Článek

Původem slovenská herečka Michaela Badinková (45) se vryla do paměti diváků rolí zrzečky z Básníků nebo učitelky Lenky Drápalové ze seriálu Ulice. Dnes tato kráska slaví 41. narozeniny. Jen málokdo by mamince dvou holčiček takový věk hádal. Herečka svým zevnějškem potvrzuje, že některé ženy zrají jako víno.

Přirozený vzhled a úsměv od ucha k uchu dopomáhá tomu, že působí stále svěže a mladistvě. Přestože patří mezi nejkrásnější česko-slovenské herečky a v seriálech i filmu se to kolem ní hemží testosteronem a líbacími scénami, její srdce si před lety získal herecký kolega Jan Teplý ml., kterému porodila dceru Evelýnu (9) a další holčičku Emílii (5).

Po mateřské dovolené se vrátila zpět na televizní obrazovky a udělala radost fanouškům, kteří si ji jako optimistickou a spravedlivou učitelku Lenku z Ulice oblíbili. Podobné povahové rysy má i její nová seriálová role doktorky Aleny Rytířové v Ordinaci v růžové zahradě 2.

Úspěchy slaví i jako amatérská zpěvačka. Minulý rok vyhrála show Tvoje tvář má známý hlas, kde kromě pěveckých kvalit předvedla i několik pořádně sexy vystoupení.

Podívejte se v galerii, jak šel s oblíbenou blondýnkou čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám