Hlavní obsah
Článek

V seriálu Ulice se schylovalo k další veselce. Tentokrát si měli říct své ano Nyklova dcera Vendula Maříková a řezník Pavel Pelc, které ztvárňuje dvojice herců Anežka Rusevová (32) a Jan Řezníček (25). Tlak jejich babiček byl ale tak obrovský, že se Pavel rozhodl svatbu na poslední chvíli zrušit. Zda tento dramatický zvrat pár unese, a nakonec přece jen předstoupí před oltář, prozatím zůstává obestřeno tajemstvím.

Za třináct let vysílání oblíbeného seriálu se diváci ale stali svědky dalších veselek, které měly ve většině případů dobrý konec. Nejkrásnější chvilky svého života nedávno prožili Tereza Jordánová (Patricie Solaříková (35)) a David Kučera (Matouš Ruml, 33), kteří si projevili vzájemné sympatie právě před rokem na svatbě Oty (Filip Rajmont, 41) a Hedviky (Lenka Zahradnická, 33). Ti se ale pohádkového konce nedočkali. Poté, co Ota utekl od oltáře, se tato dvojice ještě ten samý den rozešla.

Na venkově, pod širým nebem, byli před dvěma lety oddáni Rudolf (Václav Kopta (58)) a Simona (Pavla Tomicová (61)). Také v tomto případě tvůrci navázali na veselku jiného páru. O rok dříve totiž kadeřnice Simona chytila kytici na svatbě Lumíra (Václav Svoboda, 54) a Světlany (Tereza Bebarová, 43), kteří si řekli své ano už podruhé.

Velký den plný romantiky v Ulici si užili v minulých letech i manželé Lenka (Michaela Badinková (45)) a Jarda (Martin Hofmann, 40) Hejlovi, Miloš (Jiří Štrébl, 59) a Eva (Vanda Hybnerová (55)) Knoblochovi a v neposlední řadě i Anička (Ljuba Krbová, 60) a Bedřich (Adrian Jastraban, 49) Liškovi, kteří se však nedávno po několika letech rozvedli kvůli Bedřichově úletu s Jindrou (Bohdana Pavlíková, 42).

V pozdějším věku se pak dočkal svatby i Vlasta Pešek (Rudolf Hrušínský, 72), který po bolestném rozchodu s profesorkou Miriam Hejlovou (Hana Maciuchová (†75)) našel štěstí u zdravotní sestřičky Amálie (Dana Syslová, 72).

Který svatební pár se vám v Ulici líbil nejvíc?
Tereza a David
49 %
Ota a Hedvika
2 %
Simona a Rudolf
6,2 %
Lumír a Světlana
5,6 %
Lenka a Jarda
25,2 %
Eva a Miloš
1,6 %
Amálie a Vlasta
7 %
Anička a Bedřich
3,4 %
Celkem hlasovalo 2211 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám