Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na fotky Španěla Sergia Cortese se dá jen těžko uvěřit, že je to pouhý dvojník. Imitátor Michaela Jacksona (†50) je naprostou kopií Krále popu a řada skalních fanoušků zesnulého zpěváka dokonce věří, že je Sergio opravdový Jackson.

Zcela autentická podoba, hlas a pohyby dělá z rodáka z Barcelony jedničku mezi imitátory zesnulé hvězdy a řada fanoušků se po zhlédnutí jeho show začala dožadovat toho, aby šel na testy DNA. Sergio Cortes byl Michaelu Jacksonovi navíc blízký, spolupracoval s ním, a dokonce za něho občas zaskakoval.

A nyní přiveze dublér Jacksona jeho největší hity do Prahy. Nadšení fanoušci popové legendy se tak mohou skoro po 24 letech těšit na nestárnoucí melodie Krále popu, které tehdy rozpumpovaly na 130 tisíc lidí na Letenské pláni.

„Michael byl populární na celém světě a vím, že měl a stále má velkou fanouškovskou základnu i v České republice. Věřím, že mu všichni společně vzdáme v Praze hold. Už se toho nemůžu dočkat,“ svěřil se jeho dvojník, který 19. května předvede svou velkolepou show a vystoupí v pražském Foru Karlín.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám