Hlavní obsah
Článek

Taylor Swift (34) si odnesla celkem šest ocenění z udílení hudebních cen American Music Awards 2019. Stala se umělkyní roku, nejoblíbenější interpretkou v kategorii pop/rock i celkově, album Lover se stalo nejoblíbenější deskou a klip k singlu You Need to Calm Down nejoblíbenějším hudebním videem. K tomu ještě obdržela cenu interpret dekády a zlomila rekord v počtu získaných ocenění, který držel zesnulý Michael Jackson (†50). Celkem jich má na kontě 29, zatímco král popu se pyšnil 24.

Není divu, že událost byla velmi emotivní nejen pro zpěvačku, ale i pro její blízké. Maminka Andrea Swift (61) seděla v hledišti vedle manžela Scotta a zpěvačky Seleny Gomez a dmula se pýchou. Neubránila se slzám při dceřiných emotivních děkovačkách i při vystoupení, během nějž zazněly její nejznámější hity.

Děkovná řeč Taylor Swift dojala rodiče k slzám. 

Andrea od roku 2015 bojuje s rakovinou. Matčiny zdravotní potíže Taylor nejednou promítla do své muziky, například v písni Soon You'll Get Better hovoří přímo o matčině bitvě se zákeřnou nemocí. S rakovinou má své zkušenosti i zpěvaččin otec Scott. Letos v březnu Taylor navíc svěřila magazínu Elle, že se rakovina její mamince vrátila.

„Musela jsem se naučit, jak zvládnout vážnou nemoc v rodině. Oba rodiče měli rakovinu a maminka svou bitvu svádí znovu. Naučilo mě to, že jsou skutečné problémy, a pak až všechno ostatní. Rakovina mojí matky je opravdovým problémem. Bývala jsem úzkostná z jejích stavů. To jsou problémy, kterým nyní věnuji své obavy, stresy a modlitby,“ řekla k matčině nemoci Taylor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám