Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paris Jackson (26) vypadala odpočatě a v dobrém rozpoložení, když si vyrazila s přítelem Gabrielem Glennem. Dlouhovlasá dvojice spolu perfektně ladila. Na veřejnosti se Paris objevila jen den poté, co její rodina vydala oficiální prohlášení k novému šokujícímu dokumentu o Michaelu Jacksonovi (†50).

„Naše rodina vždy odvracela tvář, pokud se objevilo něco, co se snažilo poškodit někoho z nás. To jsme prostě my, Jacksonovi. Tentokrát ale nemůžeme jen nečinně přihlížet, zatímco probíhá veřejný lynč. Michael tu není, aby se mohl bránit, jinak by tato obvinění vůbec nevznikla,“ vyjádřila se rodina zesnulé hvězdy na adresu kontroverzního dokumentu.

Dokument byl uveřejněn poté, co se objevily zprávy o tom, že se Paris odebrala do rehabilitačního zařízení, aby pracovala na své duševní a fyzické kondici. Mladá modelka se s psychickými problémy potýká už od dětství, dokonce se v minulosti pokusila o sebevraždu.

„Ano, dala jsem si pauzu od práce, sociálních sítí a telefonu, protože někdy je toho zkrátka moc a každý si zaslouží pauzu. Jsem šťastná a zdravá a cítím se lépe než kdy jindy,“ vzkázala fanouškům na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám