Hlavní obsah
Článek

Návštěvníci tiskové konference v Hannoveru se mohli domnívat, že je ze záhrobí přišel navštívit samotný Michael Jackson (†50). Ve skuteční šlo ale o jeho starší sestru La Toyu (62), která se stylizuje do podoby zesnulého bratra.

Členka slavné rodiny v Německu prezentovala show Forever - King of Pop. Ta vzdává hold hudební legendě a samozřejmě přináší další peníze za užití Jacksonových písní. La Toya projekt podporuje a tvrdí, že jde o jedinou show, kterou pozůstalí schvalují.

Na tiskovce to opravdu vypadalo, jako kdyby Michael vstal z mrtvých. Sestra je mu totiž velmi podobná. V tomto případě ale nejde jen o geny. Vypadá to, že La Toya snad vyhledala stejného plastického chirurga. A navíc se inspirovala i Michaelovým šatníkem.

Jacksonova sestra nepřijde zkrátka. Na show jsou totiž k dostání i VIP vstupenky v hodnotě 600 eur (15 500 Kč) umožňující setkání s La Toyou. Vypadá to, že se chce na svém bratrovi přiživit. V minulosti přitom neměli úplně ideální vztah. La Toya se proti Michaelovi obrátila v době, kdy byl obviněn ze sexuálního obtěžování dětí. Později se omluvila, že ji k tomu donutil její tehdejší manžel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám