Hlavní obsah
Článek

Je to už přes devět let, co hudební svět opustil král popu Michael Jackson (†50). Jeho děti však rozhodně nezapomněly na den, kdy by zpěvák oslavil 60. narozeniny. Paris (20) a Prince (21) Jacksonovi vzali útokem rudý koberec v Mandalay Bay Resortu v Las Vegas, aby uctili otcovu památku.

Zatímco Paris vypadala kouzelně v outfitu ala květinové dítko, její starší bratr Prince navlékl červenou bundu, podobnou té, kterou nosil jeho otec. Během oslavy se oba objevili i na jevišti, aby zesnulému otci vzdali hold, předvedli svou verzi legendárního moonwalku a přebrali cenu Elizabeth Taylor AIDS Foundation Legacy za humanitární činnost, která byla Jacksonovi posmrtně udělena.

„Být tu dnes je jednoznačně inspirativní pocit. Náš otec byl král popu a tolik toho dokázal. Tolik toho udělal pro hudební průmysl, ale především kladl důraz na pomoc ostatním. Toto ocenění by ho učinilo šťastnějším než jakákoli hudební cena,“ uvedl Prince.

Oslavy se účastnili i Tito nebo Jackie Jacksonovi, stejně jako řada dalších celebrit, jako zpěvák Usher, Vanessa Hudgens, Ashlee Simpson a další. Jacksonův nejmladší syn Blanket (16) na akci viděn nebyl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám