Hlavní obsah
Článek

Už během života Michael Jackson (†50) za svou hudby inkasoval pořádný balík, ale peníze taky uměl roztočit. Po jeho smrti to s rodinným dědictvím nevypadalo moc dobře. O jeho potomky je ale dobře postaráno.

Král popu by ve středu oslavil 60. narozeniny a britský deník The Mirror při této příležitosti prozkoumal jeho finanční odkaz. Jen za rok 2015 Michael Jackson posmrtně vydělal 74 miliónů amerických dolarů. Celkově za devět let od jeho smrti do pozůstalosti přibylo 900 miliónů amerických dolarů, což odpovídá téměř 20 miliardám českých korun.

Jacksonovy děti Paris (20), Prince (21) a Blanket (16) tak rozhodně nestrádají a v budoucnu ani s velkou pravděpodobností strádat nebudou. Pár měsíců před svou smrtí přitom Michael tvrdil, že žijí jako chudáci a má dluhy ve výši půl miliardy dolarů.

Teď už si ale zpěvákovi potomci žijí v luxusu. Podle zveřejněných dokumentů byli v roce 2015 na pěti dovolených a dostali „kapesné“ ve výši 285000 dolarů. Paris Jackson (26) přitom není na příjmech po svém otci závislá. Sama si vydělává módními kampaněmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám