Hlavní obsah
Článek

I po sedmdesátce by ráda vypadala jako na svatbě s Elvisem, která proběhla před 50 lety. Priscilla Presley vypadá jako oživlá vosková figurína. V televizní show nemohla ani pohybovat rty.

Manželkou rock´n´rollového krále byla jen šest let, ale zplodila s ním dceru a dosud čerpá z jeho odkazu. V britské televizní talkshow Lorraine Priscilla propagovala nové výběrové vánoční album Christmas with Elvis a koncerty, na nichž písně z repertoáru Prelseyho zahraje symfonický orchestr.

Diváky ale mnohem více zajímala její děsivá tvář. Na Twitteru zmíněného pořadu se to jen hemžilo komentáři upozorňujícími na její tvář. „Co se to, proboha, stalo s jejím obličejem?“ se na sociální síti objevilo v mnohých obměnách?

„To si zapomněla sundat halloweenskou masku?“ bylo také k přečtení v diskuzi. Další diváci se udivovali, že v daném vysílacím čase sledují hororové monstrum. Došlo však i na opačné názory, podle nichž to Priscille moc slušelo.

Sedmdesátnice, která se marně snaží bojovat s časem, má bohaté zkušenosti s plastikami obličeje. V minulosti se dokonce soudila s lékařem, který na její tváři neodvedl úplně nejlepší práci, když jí rty vyplnil olejem používaným v autoservisech. Výsledek bohužel stále více připomíná Michaela Jacksona (†50), který byl během krátkého manželství s Lisou Marií Presley jejím zetěm.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám