Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Potkáte je na ulici. Dva hezké, relativně mladé lidi, jak jdou ruku v ruce. V případě dcery popového krále Michaela Jacksona (†50) Paris (26) a herce a modela Trevora Donovana (38), známého hlavně z televizní ságy 90210: Nová generace, si budete rozhodně myslet, že se jedná o pár. A to ačkoli on je jednou tak starý. Na první pohled to není vidět.

Projdou kolem vás a najednou se pustí. Na rohu se totiž objevil někdo s fotoaparátem a začal zběsile dělat jeden snímek za druhým. Až v tu chvíli si, jste-li fanouškem bulváru, uvědomíte, že se jednalo zřejmě o celebrity a paparazzi jsou jim v patách.

Jenže pak se na Twitteru dočtete, že mladá Paris všechno dementovala. Držet se za ruku s někým na ulici je prý zcela běžné. Jako důkaz přihodila tři další fotky, na nichž se takto vede s různými lidmi. Sice se vesměs jedná o ženy, nicméně opravdu se s Jacksonovou za ruku drží. Tak, a teď se v tom má soudný člověk nějak zorientovat.

A co si myslíte vy, když si prohlédnete fotky v naší galerii? Mají spolu ti dva něco?
ANO
83,7 %
NE
16,3 %
Celkem hlasovalo 429 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám