Hlavní obsah
Článek

Ukázka z televizního filmu Urban Myths se s příliš vřelým přijetím nesetkala. Michaela Jacksona (†50) v něm totiž hraje Joseph Fiennes (46) a výsledek je podle rodiny zesnulé popové legendy naprosto tragický.

Volba herce, jehož proslavila role slavného dramatika ve filmu Zamilovaný Shakespeare, se už od počátku nezdála jako nejlepší. První záběry z očekávaného snímku jsou důkazem toho, že výsledek nejspíš opravdu moc zdařilý nebude.

Joseph Fiennes totiž v roli Krále popu působí dost nepřesvědčivě, což zvedlo ze židle jeho dceru Paris Jackson (18). „Naprosto mě to uráží. A jsem si jistá, že nejen mě. Popravdě se mi z toho chce zvracet,“ napsala Michaelova dcera na sociální síti, kde se spousta fanoušků dožadovala jejího názoru na Urban Myths.

Paris není jedinou členkou rodiny Jacksonových, která film odsoudila. Stejný názor má i synovec Krále popu Taj: „Naše rodina se s tím neztotožňuje. Žádná slova nemohou vyjádřit tu do očí bijící neúctu.“

Film zachycující cestu Michaela Jacksona, Elizabeth Taylor a Marlona Branda z New Yorku do Ohia po teroristických útocích v roce 2001 to nejspíš u diváků nebude mít jednoduché. Zpěvákovi fanoušci se Urban Myths rozhodli bojkotovat a svůj názor podpořili peticí.

Líbí se vám Joseph Fiennes v roli Michaela Jacksona?
Ano, je to skvělý herec
4,7 %
Ne, tohle dopadlo tragicky
77,2 %
Michael Jackson je nanapodobitelný
18,1 %
Celkem hlasovalo 12890 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám