Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kontroverzní lékař Conrad Murray, který pečoval o Michaela Jacksona (†50) poslední tři roky jeho života, vydal knihu o jeho životě. Murray, který podle mnohých neuváženým podáváním uklidňujících léků a jiných tišících prostředků stojí za zpěvákovou předčasnou smrtí, v ní popisuje spoustu dosud utajených informací ze soukromí popového krále. Po nedávném odtajnění policejní zprávy o nalezených materiálech s pedofilní tematikou na jeho ranči Neverland jde o další informace vrhající na zesnulou hudební legendu špatné světlo.

Podle Murrayho Jackson nejprve citově vzplanul k tehdy pětileté Harriet Lester, dceři jeho kamaráda a dětského herce Marka Lestera, kterou si poté v jejích dvanácti letech chtěl i vzít. O Lesterovi se v minulosti hovořilo také jako o možném otci některého z Jacksonových dětí. Brzy ovšem se stejným záměrem podle Murrayho přesedlal na herečku Emmu Watson, a to v době, kdy jí bylo jedenáct a hrála Hermionu v Harry Potterovi.

Kniha ovšem obsahuje i další podivná svědectví. Podle Murrayho měl Jackson docházet za prostitutkami a striptérkami v převleku klauna či v jiných maskách, aby nebyla poznat jeho identita. Společně prý předstírali i arabský přízvuk. Otázkou zůstává, nakolik jsou informace v knize pravdivé a do jaké míry cílí na peněženky všech zvědavců a milovníků šokujících tajemství ze života slavných.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám