Hlavní obsah
Článek

Se zpěvačkou Hankou Holišovou jsme se potkali na otevření obchodu s českým designem. Mysleli jsme si, že má zajímavých kousků plný byt, protože jí přece muselo něco zůstat na památku díky show Tvoje tvář má známý hlas. Ale chyba lávky.

"Užila jsem si to při natáčení krásně, ale oni nám to všechno sebrali. Ty Michaely Jacksony (†50) i Beyoncé. Zbyly mi jen vzpomínky. Takže jsem moc ráda, že mě pozvali na otevření tohoto obchodu, aspoň vím, kam si můžu zajít pro originální kousky. Doma mám sice zásobu oblečení a šperků na vystoupení, ale nikdy toho není dost," smála se.

Zajímalo nás, jaké má reakce na účinkování v show ze svého okolí. "Naprosto skvělé i od lidí, od kterých bych to vůbec nečekala. I od kolegů z branže, z nichž někteří litují, že do toho taky nešli. Byla tam skvělá parta, celé to bylo skvělé, i když náročné," míní.

Pochopitelně jsme byli zvědaví, kdo se jí ztvárňoval nejhůře. "Každá postava byla svým způsobem těžká. Každopádně Beyoncé a Michael Jackson, u kterého každý ví, jak zpíval a jak se hýbal. A vstřebejte to za týden. Bála jsem se, že k tomu budou všichni hodně kritičtí," krčila rameny.

Na to ale měla zrovna reakce docela dobré. Horší už to bylo s Hanou Zagorovou (†75), do níž se převtělila minulý týden. "Nikdy se nezavděčíte všem. Těžké je, když je to český interpret, který to může vidět a nechcete ho nějak urazit. Dělala jsem, co bylo v mé moci," je přesvědčená Holišová.

Ta by klidně po delší pauze šla do show znovu, i když to bylo velmi vyčerpávající a náročné. Teď ji ale čekají jiné věci. Kromě natáčení seriálu Ulice má za sebou premiéru muzikálu Ať žijí duchové. "A čeká mě Noc na Karlštejně, kterou hraji v Brně i v Hudebním divadle v Karlíně. Letos poprvé ji ale budu hrát na hradě Karlštejn, kde se odehraje limitovaný počet představení v rámci oslav 700. výročí narození Karla IV," prozradila.

Reklama

Další články

Načítám