Hlavní obsah
Článek

Od tragického úmrtí Michaela Jacksona (†50) už uplynulo téměř sedm let, a jeho potomci už dávno nejsou dětmi, které si díky bohatství svého tatínka žily jako v pohádce. Z jeho dcery vyrostla rebelka závislá na nikotinu.

Jacksonova smrt, která přišla v době, kdy zpěvák pracoval na svém comebacku, musela být pro Paris obrovskou ránou, z níž se nejspíš nikdy nevzpamatovala. V roce 2013 se dokonce pokusila o sebevraždu, aby mohla být se svým tatínkem. Lékaři ji naštěstí zachránili, a zdá se, že si po této zkušenosti už se životem nezahrává.

Sedmnáctiletá Paris je společně se svými dvěma bratry v péči Jacksonovy matky Katherine, která dohlíží na zpěvákovu pozůstalost. Michaelovi potomci prozatím nepotvrdili, zda po něm podědili hudební talent, ale přesto patří mezi sledované osobnosti. Paris byla naposledy spatřena před losangeleskou restaurací, kde si dopřávala cigaretu, což jí určitě moc nesvědčí. Po nikotinu totiž může podlehnout i alkoholu, odkud je to jen krůček k drogové závislosti. Dcera Michaela Jacksona bude mít dveře na divoké večírky vždy dokořán, přestože sama ve světě šoubyznysu nic nedokázala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám