Hlavní obsah
Článek

Když se Janet Jackson (49) o Vánocích fanouškům svěřila, že ji čeká vážná operace hlasivek, ihned se objevily katastrofické scénáře, podle nichž měla trpět rakovinou a zrušit turné, které má zastávku i v Praze. Zpěvačka však své publikum ujistila, že vše je v pořádku.

„Dozvěděla jsem se od lékařů, že musím jít brzy na operaci. Je mi nesmírně líto, že budu muset kvůli zdravotním komplikacím odložit turné a změnit termíny koncertů. Modlete se za mě a mou rodinu v těchto těžkých časech,“ napsala na sociální síti zpěvačka, čímž vyděsila všechny fanoušky, kteří měli obavy, že to dopadne stejně jako v případě neuskutečněného posledního turné jejího zesnulého bratra Michaela Jacksona (†50).

Janet vše uvedla na pravou míru a zvěsti o rakovině vyvrátila: „Když to uslyšíte z mých úst, musíte tomu věřit. Nemám rakovinu a můj stav se zlepšuje. Lékaři mi schválili evropskou část turné a odložené koncerty odehraji v náhradních termínech.“

O tom, že premiérové vystoupení Janet Jackson v Praze, které je naplánováno na 20. dubna, není ohroženo, nás ujistili i pořadatelé. „Prozatím nemáme žádné informace o zrušení nebo změně termínu v České republice,“ tvrdí společnost Livenation CZ.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám