Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera předčasně zesnulého krále popu Michaela Jacksona (†50) Paris (26) má na svém kontě další módní kampaň. Tentokrát se stala tváří značky Dundas a její kolekce pro podzim 2023. Modelce, muzikantce a příležitostné herečce to v elegantních modelech nesmírně sluší. Přesvědčte se.

Paris má typické ‚modelkovské‘ míry, navíc dorostla do výšky 178 centimetrů. I díky tomu se pyšní dlouhýma nohama, které se v této kampani dostaly do popředí a před fotoaparátem hrály prim.

Jediná dcera hudební legendy po divokém dospívání, během nějž měla problémy s drogami, trpěla silnými depresemi a několikrát se pokusila dokonce i o sebevraždu, dospěla v půvabnou ženu, která se v posledních letech soustředí především na svou hudební kariéru. Před dvěma lety podepsala smlouvu se společností Republic Records a v říjnu téhož roku vydala svůj první singl Let Down. O měsíc později pak vyšlo i první album Wilted.

Co se soukromého života Paris týče, její první velkou láskou byl fotbalista Chester Castellaw, následně randila s hudebníkem Michaelem Snoddym. V roce 2018 tvořila pár s modelkou Carou Delevingne a následující dva roky strávila s muzikantem Gabrielem Glennem. Poslední dva roky je ale single.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám