Hlavní obsah
Článek

Stejně jako mnoho dalších Čechů, i zpěvák Michael Foret (37) zvolil v těchto dnech dobrovolnou izolaci. S manželkou Eliškou a dvěma dětmi ji tráví v rodinném domku za Prahou.

Dceři Lie a synovi Timovi se Michael věnuje často a rád nejen v době karantény, nyní však mnohem intenzivněji. Občas proto zatouží po chvilce klidu. Nachází ho v šatně. „Je tam nejlepší akustika z celého domu, a navíc nejlepší izolace od všeho. Takže i od viru... Ale i od mých dětí, které přes den nezavřou papuly. Prakticky teď nemám lepší místo na cvičení na kytaru a psaní nových písniček,“ říká Foret.

Stejně jako kolegové je momentálně dočasně bez práce, přerušit musel i natáčení nových písní na chystané album. „Ani to teď nemůžeme, protože nás je ve studiu víc. Takže jsem zbyl já se svou kytarou, sám a v šatně opuštěný,“ říká.

Fanouškům poslal hudbu alespoň prostřednictvím sociálních sítí, které teď umělci využívají víc než kdy jindy, a nahrál akustickou verzi songu Light Up z desky Easy svého hudebního projektu MikAel. „Video ‚Živě z izolace z šatny‘ se na Instagramu docela líbí, což mě těší, takže asi natočím i další songy,“ slibuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám