Hlavní obsah
Článek

Letošní rok je pro českého zpěváka Michaela Foreta (37) opravdu plodný. Nejenže odstartoval svůj nový projekt MikAel, k němuž právě vydal a pokřtil debutové album EASY, ale také s manželkou Eliškou čekají další přírůstek do rodiny!

Těhotná partnerka se rostoucím bříškem pochlubila na křtu Michaelova alba, kam dorazila společně s dcerkou Liou (3). Zda k ní přibude sestřička, nebo bratříček, se ale pár dozví, až miminko přijde na svět. „My jsme si to tentokrát nechali jako překvapení, nechceme to vědět, řekli jsme si, že to necháme přírodě. Dozvíme se to v září. Doufám, že už budeme přestěhovaní v novém domě, který teď stavíme,“ svěřil Super.cz Foret.

Zato s výběrem jmen rozhodně neotálejí. „Máme samozřejmě nějaké tipy, které si necháme pro sebe,“ uvedl zpěvák, který se s rodinou nedávno vrátil z poslední zahraniční dovolené předtím, než se jejich druhý potomek narodí. Právě na té byly pořízené fotky použité v článku.

„Rozhodl jsem se vytvořit jiný prostor. Prostor, ve kterém budu k lidem mluvit především skrze hudbu. Nikoli skrze nějakou historii nebo škatulku. Umění má nekonečně mnoho podob a já chci, aby posluchač byl co nejméně ovlivněn předsudky a balastem okolo,“ řekl Foret o projektu MikAel.

Na desce EASY posluchači najdou anglické songy, převážně Michaelovy autorské či spoluautorské, a jeden bonus v češtině. 1.6. Foret vystoupí na open-air festivalu Okoř se Šťávou, kde živě celé album zahraje.

Jedna z kmoter alba EASY Vlastina Svátková si zahrála i v klipu k písni Easily.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám