Hlavní obsah
Článek

Objel všemožné letní festivaly, natočil a vydal nový klip Rockstar a řekl si, že by to chtělo volno. A tak Michael Foret (37) a jeho rodina sbalili batohy a vyrazili. Jejich cílem se stala Sardinie.

„Chtěli jsme vypadnout někam pryč a na delší dobu. Někam do tepla, ale ne do vedra. Někam, kde to bude krásný, bude to žít, bude na co koukat a kde zároveň nebudou mraky lidí. Sardinie nám z toho vyšla nejlíp,“ řekl Super.cz zpěvák.

Ostrov Foretovi projeli skoro celý a tamní příroda, kultura, jídlo i nátura místních se jim dostaly pod kůži. „Ochutnali jsme to nejlepší jídlo a poznali strašně fajn lidi, kteří jsou až nebývale ochotní a milí. Vlastně se nám ve výsledku nikam nechtělo a klidně bychom tam ještě 3 měsíce pobyli,“ vyprávěl Michael.

Vzpomínat ale budou i na to, že právě na Sardinii udělala Lia první kroky. „Malá se na písku jednoho dne naučila chodit, tak máme hezkou vzpomínku. Taky jí tam narostly snad všechny zuby, co mohly,“ smál se.

Domů do Prahy jej zavolala práce a v tomto směru bude vydatný nejen podzim. „Přes zimu dokončíme nové album. A už se těším, až s kapelou od jara zase vyjedeme. A máme v plánu vyrazit i za hranice,“ zvyšuje si laťku Foret.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám