Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Michael Foret (37) už nějaký ten pátek mluví o desce. Z té jsme sice už slyšeli několik singlů včetně hitu No Right / No Wrong, ale celek jaksi ne a ne vyjít. „Vždy do toho něco skočilo a já tak nebyl úplně ready a stopro koncentrovanej na svou muziku. Byly tam muzikály, nějaké filmy, divadlo... A neumím a nechci dělat víc věcí naráz. Proto se to vždy protahovalo,“ vysvětluje Foret, který doufá, že letos už album konečně bude.

„Pro letošek jsem jiné pracovní projekty odsunul, a kromě nejkrásnější a největší role, kterou teď mám, se na maximum věnuju společně se svým producentem Luďkem Fialou své hudbě. Brzy spatří světlo světa můj nový anglický singl společně s klipem, se kterým se teď taky pokoušíme dostat za hranice. A pokud vše dobře půjde, přes léto mícháme a na podzim bude album hotové,“ řekl Michael Super.cz. Vidět ho fanoušci budou moci nejen v klipu, ale i na letních a podzimních koncertech a festivalech. A na podzim ho také čeká práce na filmové hudbě. Půjde prý o crazy komedii, konkrétnější být zatím nechtěl. Ale zpět do současnosti.

Po práci legraci, říká se, a pro Foreta a jeho ženu Elišku to znamená cestování. Teď s malou dcerkou Liou, která se narodila loni v srpnu, to ještě není tak úplně bez limitů, ale boty mají toulavé i jako rodiče. „Cestování věnujeme veškerý volný čas. Objíždíme celou republiku, ale na výlety jezdíme taky po Evropě. A brzy nás čeká měsíční výlet po Sardinii,“ těší se Michael, který fanoušky aktuálně zdraví z rakouských Alp a dodává: „Jsou to zážitky k nezaplacení....“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám