Hlavní obsah
Článek

Rodiny český celebrit se rok co rok utěšeně rozrůstají a ani ten letošní nebyl výjimkou. Které známé tváře přivítaly miminko?

Nejplodnější byli čeští moderátoři. Druhého potomka se letos dočkal Vojtěch Bernatský, kterému po dceři Elišce manželka porodila tentokrát chlapečka. Také Pavel Cejnar se stal otcem syna, pro něj však šlo o premiéru.

Prvního potomka - holčičku - porodila i Emma Smetana (36), stejně tak Renáta Czadernová a Tereza Chlebovská (33) (Emma má Lennon Marlene, Renáta Adélku a Tereza Emu). A děvčátko se narodilo také Laďce Něrgešové, na malou Medu však už doma čekal bráška Adam.

Činili se ale i zpěváci. Michael Foret (37) se stal otcem poprvé, přivítal dceru Liu, Tomáš Klus (37) zapíjel už druhého potomka, syna Alfréda (s manželkou Tamarou už mají dceru Josefínu), Davide Mattioli se stal tátou potřetí, syna Sebastiana povila jeho o 20 let mladší manželka.

No a Pepa Vojtek se díky manželce Jovance dočkal už pátého dítěte, syna Alberta (z prvního manželství má frontman kapely Kabát ještě syna Pepu, s herečkou Sabinou Laurinovou dceru Valentýnku, s tanečnicí Libuškou Vojtkovou syna Matyáše a s Jovankou vedle nejmladšího Bertíka ještě Adámka). Poprvé se maminkou stala také zpěvačka z dua Verona Markéta Plecháčová (38) - má syna Maxe.

Z herecké branže pak oslavovali příchod potomka David Matásek (syn Antonín), Adrian Jastraban známý jako Bedřich Liška z Ulice (dcera Anna) a kolegové Patrik Děrgel (35) s Markétou Frösslovou (syn Vavřinec).

Ze syna Karla Josefa se radoval také Roman Šmucler, z dcerky Elly pak světově úspěšná topmodelka Hana Soukupová.

Reklama

Další články

Načítám