Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Michael Foret (37) se na letošní Vánoce těší ještě o něco víc než na všechny předchozí, poprvé je totiž oslaví jako táta nyní tříměsíční dcerky, které s manželkou Eliškou (24) dali nezvyklé jméno Lia. Se svým miminkem nedávno nafotili vánoční snímky, o které se s námi zpěvák podělil.

„Vánoce letos budou poprvé doopravdy rodinné a vše bude mít jaksi větší rozměr. Lí je sice ještě prťavá, vlastně přesně na Štědrý den jí budou 4 měsíce, a věci jako dárečky nebo cukroví jí ještě nic neříkají, zato ale začíná dost řešit barvy, světla, obrázky a zvuky. Proto jsme letos nakoupili dvojnásob světýlek a celá terasa nám září jako v americkém filmu,“ směje se Michael a je vidět, že nadšení z nové role spíš roste, než padá, a to je co říct, protože hned v den narození holčičky složil své dceři píseň Nejvíc!. Prostě si v noci sedl a začal skládat...

Na spadnutí je i jeho nová deska, která vyjde na jaře. Do té doby mohou fanoušci Foreta s kapelou ForetGump potkat na městských vánočních slavnostech (zve například do Havířova 13. 12. a do Karviné 17. 12.).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám