Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme na Super.cz již psali, zpěvák Michael Foret (37) se 24. srpna stal otcem, jeho žena mu porodila dceru Liu. Tu jsme zatím měli možnost vidět pouze v klipu ke zpěvákově nové písni Nejvíc!, kterou složil v noci po narození děvčátka. A nyní světlo světa spatřily i první rodinné snímky. Podívejte se na ně.

Na prvním, barevném, je celá rodina pohromadě, na druhém, černobílém, pak jen Michael s dcerou. Na této fotce je vidět i zpěvákovo nové tetování - jméno Lia a opice -, které vzniklo v den narození holčičky. Proč právě motiv opice?

„Tu jsem k jménu zvolil, protože Lia se podle čínského kalendáře narodila v roce divoké opice. A když jsme zkoumali, kdy byl rok opice naposled, zjistili jsme, že tomu bylo v roce 92, tedy v roce, kdy se narodila Eliška. Prostě jsme s těmi opičkami propojení až až,“ směje se a naráží na výzdobu dětského pokoje, která má zase spojitost s Foretovou charitativní aktivitou ve prospěch společnosti International Animal Rescue, starající se o týraná a obecně ohrožená přísně chráněná zvířata. S manželkou mají jedno z těchto zvířat - právě malého orangutana - adoptované a finančně je podporují.

Tolik k jedné části tetování, a zpět k druhé, ke jménu Lia, respektive k jeho nositelce. Jaká je? „Je strašně hodná. Pláče, jen když něco opravdu potřebuje, nebo když už nejde jinak. A hlavně mě těmi kukadly neskutečně dostává. Jsem její a ví od první minuty, co se na mě podívala, až doteď, kdy na mě čučí třeba hodinu s očima jak žárovky, jak na mě. A to, že si už dělám zbrojní průkaz, snad nemusím ani připomínat. A kulomet mi stačit nebude,“ směje se Michael.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám