Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Michael Foret (37) je už skoro měsíc tátou. 24. srpna mu jeho manželka Eliška porodila dceru, které dali jméno Lia. O své rodině Michael dosud mlčel, chtěli si užít první měsíc úplně v klidu, bez pozornosti médií. „Jsou to ty nejvzácnější vteřiny v životě a je to úplně jiná dimenze. Nedá se to slovy ani úplně popsat. Snad jen, že je to asi ten nejvyšší vrchol, kterýho člověk může vůbec dosáhnout. Všecky ostatní ambice jsou kdesi v ozvěnách. Je to prostě nejvíc!“ řekl Super.cz.

Nebyl by to on, kdyby novinu neoznámil originálnější formou než fotkami hned z porodnice na sociálních sítích. I když celý tento projekt, dá-li se to tak nazvat, vznikl neplánovaně, z radosti novopečeného otce - ještě čtyřiadvacátého srpna v noci složil pro svou dceru a taky sám pro sebe k třicátým narozeninám písničku Nejvíc!.

„Vlastně to byla náhoda... Byl to den, kdy jsem snad tisíckrát opakoval slovo ‚nejvíc‘ a byl v šílený euforii. Pak jsem v noci vzal kytaru a do rána jsem měl písničku hotovou. Chtěl jsem si to připravit jako takový dárek k mým třicetinám,“ popsal Michael vznik songu. Ten už se dočkal i obrazové podoby a na Super.cz si jej můžete poslechnout v premiéře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám