Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michael Foret (37) se zanedlouho dočká prvního potomka. Jeho žena Eliška už je v pokročilém stupni těhotenství, takže přípravy na příchod nového člena rodiny jsou v plném proudu. I pokojíček už je vymalovaný. Růžovou ani modrou barvu ale na zdi nečekejte, na stěně v dětském pokojíčku jsou na žlutém pozadí namalovaní malí orangutani.

Pro někoho možná zvláštní motiv má svůj důvod a pro Foretovy význam. Michael je podporovatelem společnosti International Animal Rescue, jež se stará o týraná a obecně ohrožená přísně chráněná zvířata. „Jsou to všichni reální orangutani, sirotci z baby school z Bornea. Uprostřed je Budi, kterého máme adoptovaného na dálku a každé Vánoce společnosti International Animal Rescue posíláme příspěvek,“ řekl Michael Super.cz.

Co se práce týče, měl Foret hodně nabitý květen a červen, a červenec je ve znamení volna. Fotky vznikly na Moravě na návštěvě u jeho rodičů. „Byli jsme u mých rodičů na venkově, v lese. Sbírali jsme dobroty, pekli jsme dobroty a užívali si u babiček jejich výtečné kuchyně a idylky venkovského prostředí. V lese, mezi loukami a rybníky. Prostě nejkrásnější dovolená. A protože brzy čekáme narození mrňouse, byla taky na nějakou dobu poslední,“ řekl Super.cz Michael.

Vystoupení ho čekají zase od září, srpen bude trávit ve studiu. „Budeme dokončovat podzimní singl, točit videoklip na něj a finišovat s deskou.“ Jeho letní song No Right/No Wrong slaví u fanoušků a posluchačů rádií velký úspěch, takže jsme zvědaví, s čím přijde příště. V kuloárech se navíc šušká, že ho čeká i natáčení filmu a seriálu, takže ho zřejmě uvidíme i v jiné nové roli než té otcovské...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám