Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Michael Foret (37) a jeho manželka Eliška se těší na prvního společného potomka. Ještě předtím, než se jejich rodina v létě rozroste, si do Řecka odjeli užít dovolenou.

Z Kréty, kam zavítali poprvé, jsou oba nadšení. „Hlavně to jídlo, ta příroda, ten klid v místních obyvatelích,“ napsal Super.cz Michael z ostrova, který s manželkou projeli křížem krážem.

Foret za sebou má poměrně hektické pracovní období, spojené s nahráváním singlu No Right No Wrong, ke kterému následně v Berlíně vznikl i videoklip. Obé tak nějak náhodou, o to větší mu dělá radost nasazení písničky v rádiích i aktuálně přes 350 tisíc přehrání na internetu. V klipu se mimochodem jeho žena s bříškem také objevila, čímž - dá se říct - potvrdili, že jsou v očekávání. Do té doby se o tom spekulovalo, ale manželé se nevyjadřovali.

Hned po návratu z dovolené Foret naskočí na pódia. Příští pátek s kapelou hrají na festivalu v Praze Letňanech a den poté na festivalu Okoř se šťávou, kde zazní No Right No Wrong, ale i další skladby z chystaného CD.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám