Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Michael Foret (37) se loni v létě oženil a s manželkou Eliškou se těší, až se jednou stanou rodiči, na pilu ale zatím netlačí. Miminko, které na fotce drží v náručí, je zatím jen ‚vypůjčené‘ pro scénu ve filmu, ke kterému, vedle toho, že v něm hraje, složil i titulní píseň Iluze.

Jedná se o snímek Miloslava Šmídmajera Celebrity s.r.o. s Jiřím Mádlem a Monikou Horváthovou v hlavních rolích. Foret v něm ztvární malou a velmi zvláštní úlohu - zahraje si pánského gynekologa. Zní to šíleně, ale na objasnění si prý ještě musíme počkat.

Co se Iluze týče, je sdílnější. „Jsem rád, že mě k napsání písně pro film oslovil právě Miloš, který krom toho, že je skvělý režisér, má i muzikantské srdce. Tímto krokem dal šanci, aby se narodila nová česká a hlavně autorská píseň,“ uvedl Michael k písničce, na jejímž vzniku pracoval s kamarádem, skladatelem a producentem Luďkem Fialou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám