Hlavní obsah
Článek

Jakmile Michael Foret (37) získal roli v muzikálu Mamma Mia! a dostala se k němu informace, že by se měl na jevišti také svlékat, začal komplexně pracovat na svém zevnějšku.

„Makám na postavě. Třikrát týdně cvičím se svou trenérkou, která mi upravila i jídelníček,“ nechal se slyšet představitel krasavce Skye a jedním dechem uvedl: „Na jevišti se objevím na pár sekund nahatý a chci, aby to aspoň trochu stálo za to. Nikdy jsem nebyl vyznavač posilovny, spíš jsem rád chodil ven se projít, hrát tenis,“ říká Foret, který si ovšem na prostředí posilovny pomalu zvyká.

Michaela jsme podezřívali, že se změnou životního stylu začal po svatbě z toho důvodu, aby „nezfotrovatěl“. „To je taky takový podprahový důvod. Oženil jsem se s myšlenkou, že nikdy nechci mít ten velký pivní mozol a být typický fotřík,“ říká.

Zpěváka ani tak netrápí dřina ve fitku, ale jako milovníka dobrého jídla mu vadí, že se teď nemůže pořádně nadlábnout. „Život je o tom, aby se užíval, a já jídlo miluju. Teď mám takový režim, že jím pět malých jídel během celého dne. Vždycky jsem byl zvyklý, že si dám velkou dávku sushi nebo steaků, a to teď do prosince nebude možné,“ krčí rameny Michael Foret.

Reklama

Další články

Načítám