Hlavní obsah
Článek

Nějakou dobu trvalo, než se nashromáždilo dost peněz, nějakou dobu trvalo, než se dal dohromady fungující tým a vymyslel se koncept celého klipu, nějakou dobu trval výběr herců i kostýmů. A nějakou dobu trvalo, než zpěvák Michael Foret (37), kterého znáte nejen z druhé řady SuperStar, ale také z muzikálů Bídníci nebo Děti ráje, svou snoubenku Elišku připravil na to, co všechno s ním budou slečny v jeho novém klipu provádět. Nedivíme se.

Michael a jeho tým totiž pojali scénář velmi odvážně, takže v klipu nechybí sexy holky, doteky na místech, která by byla v reálu naprostým tabu, nebo dráždivé okusování rtů...

K tématu písně se to ovšem hodí - singl Hra je o drogách, alkoholu a vůbec hříších dnešního světa. A všechny se odráží nejen v textu, ale také ve vizuálním ztvárnění písně.

„Každý se občas decentně ožere a pak ráno lituje, co všechno provedl, s kým se popral nebo vyspal. A právě tento klip ukazuje na všechna tato smilstva, která jsou odsouzeníhodná, ale zároveň velice zábavná,“ dodává ke klipu jeho režisér Lukáš Hrdý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám