Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Michael Foret (37) si letošní vánoční svátky užil. S partnerkou Eliškou cestovali mezi rodinami na Moravě a ve východních Čechách, odpočívali a přejídali se. Právě poslední činnost se mu ovšem trochu vymstila.

„Mám pocit, že jsem za ty tři dny přibral snad sto kilo! Leden bude hodně bolet, cítím se jako jídelní stůl Kelly Family,“ přiznává zpěvák. Za tenhle pocit nemůže jen výborná kuchyně jeho příbuzenstva, ale také kuchařské umění jeho partnerky, vlastnoručně pečené cukroví, u něhož Michael asistoval, a které se letos obzvlášť povedlo, a vaječný koňak, který prý dělá Eliška nejlíp na světě.

Lenošit naštěstí zpěvák dlouho nebude. Už na Silvestra se vrátí na divadelní prkna, kde odehraje poslední představení muzikálu Děti ráje v tomto roce. Těší se na to, i když tento nevšední den je také příležitostí pro různé legrácky jeho kolegů a nečekané změny ve scénáři. „Silvestrovské představení je vždycky trochu jiné a speciální. Třeba v tom, že namísto čtyř hodin trvá osm hodin, a když bude hrát „Hamlet“ Tofi, tak osm a půl,“ říká se smíchem Foret.

V novém roce ho čeká spousta změn. Mezi ty soukromé patří už na konci ledna stěhování do nového bytu, mezi pracovní především vydání nové desky. „Po skončení muzikálu Děti ráje, který se bude hrát do března, chystám vydat své nové album, na kterém už skoro rok makáme s producentem Luďkem Fialou. Po pěti letech, kdy jsem nic nového nevydal, se materiál dost nastřádal a absťák je taky už docela veliký. Pětiletou zkušenost v muzikálech chci ve své sólové kariéře využít naplno a budu hezky vzpomínat na to, že jsem měl tu čest být součástí dvou výjimečných kousků, vedle Dětí ráje to byly ještě Bídníci,“ uzavírá Foret.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám