Hlavní obsah
Článek

O tom, že finalista SuperStar z roku 2005, zpěvák Michael Foret (37), požádal svoji přítelkyni Elišku Michelovou o ruku, jsme již informovali. Ale teprve nyní, když jsme jej potkali coby jednoho z kmotrů charitativního kalendáře pro nadační fond Petra Koukala, konečně prozradil, jak to doopravdy bylo.

Michael byl ještě opálený z dovolené v Egyptě, kde Elišku o ruku požádal, a tak jsme se zeptali, zda to bylo opravdu romantické a jestli i poklekl. "To ano, klečel jsem v pět ráno v písku při východu slunce," potvrdil nám Foret. A nás překvapilo, jak přítelkyni přemluvil, aby tak brzy vstala.

"No, v hotelu bylo plno Rusů, kteří si zabírali lehátka buď ještě v noci, nebo brzy ráno. A když jsme chtěli mít první řadu, tak jsme museli dělat totéž. Tak jsem to tak nějak spojil. Dali jsme si osušky na lehátka a pak jsem Elišku požádal o ruku. Bylo to trochu dva v jednom. A pak jsme měli ještě celý den romantický výhled na moře z první lajny," smál se Michael.

Svatbu mají naplánovanou na příští léto. "Bude to asi klasika, už kvůli rodičům. A jako svatební cestu pojmeme cestování po Americe na podzim. Mám to už naplánované a možná tam natočím i nový videoklip. Slyšel jsem, že spousta studentů filmových fakult v Americe ráda klip natočí a ještě to mají jako práci do školy," prozradil Michael, který má evidentně akce dva v jednom stejně rád jako proslulý výrobce šamponů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám