Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Michael Foret (37) nepatří k typům, které k dovolené potřebují třicetistupňová vedra, palmy a rozžhavené pláže. Už několik let pravidelně odlétá opačným směrem než většina české populace - na sever. V chladných norských vodách se před náročnou pracovní sezónou již tradičně oddává rybaření.

„Do Norska jezdíme pravidelně. Jedná se o každoroční expedici v rámci ukončení léta a ve znamení restartu mé hlavy,“ vzkázal Michael z dovolené, kterou absolvuje s partou kamarádů a také se svým tátou, a odkud se vrací se svěží myslí a mnoha zážitky.

Před pár dny ho potkal jeden, který se nebojí zařadit mezi ty životní. Na moři narazil na kosatky. „Bylo to neuvěřitelné, celý život to budu mít před očima. Zafuněly, zazpívaly a v mžiku byly zase pryč,“ snažil se alespoň částečně vyjádřit slovy své pocity.

Letos se vrátí ale ještě s něčím navíc. Rozhodl se totiž, že kousek té divoké norské přírody zprostředkuje také fanouškům, a to záběry v klipu k písni Voda. Takže ve chvílích, kdy nebyl na vodě, Michael natáčel.

Píseň bude součástí jeho nového CDčka, které již zanedlouho spatří světlo světa a Michael jej avizoval mimo jiné povedenými fotkami, kvůli nimž svlékl svou půvabnou přítelkyni Elišku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám