Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michael Douglas (79) a Catherine Zeta-Jones (54) jsou svoji 20 let a už 20 let také oslňují fanoušky tím, jak dokonalý pár tvoří. Velmi jim to slušelo i na udílení letošních Zlatých glóbů. Filmové a televizní ceny se předávaly virtuálně a hvězdný pár vyhlašoval vítěze v kategorii Nejlepší snímek - drama.

Herečka oblékla šaty s rozparkem od značky Dolce & Gabbana, manžel ji doplňoval v černém obleku. Do Rockefellerova centra v New Yorku dorazili v rouškách, na pódiu už ovšem tváře mohli odhalit a úsměvy rozhodně nešetřili. Douglas se zamilovaným pohledům ostatně neubránil ani na červeném koberci.

Catherine se s manželem a dětmi v průběhu pandemie víceméně izolovala doma. Velkolepé oslavy vynechali i na sklonku loňského roku, kdy slavili výročí.

Jejich manželství se řadí v Hollywoodu k nejstabilnějším, přestože si v minulosti prošlo malou krizí. Zeta-Jones však nepopírá, že je za tím dost práce a Michael také musí poslouchat manželku.

Reklama

Další články

Načítám