Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ani protekce v podobě slavného tatínka i dědečka Cameronu Douglasovi (37) k úspěchu v Hollywoodu nestačila. Větším lákadlem než herecká kariéra pro něj totiž byly drogy.

Michael Douglas (79) se chlubí dvěma potomky, jež si pořídil s Catherine Zetou-Jones (54), ale jeho potomstvo je bohatší. Nikoho však nepřekvapí, že se k nejstaršímu synovi příliš nehlásí. Cameron je totiž dokonalým příkladem odpadlíka, který z vyšlapané cesty ke slávě odbočil do podsvětí.

Syn oscarového herce a vnuk neméně slavného Kirka Douglase měl všechny předpoklady k tomu, aby se dal v jejich stopách. Se slavným tatínkem i dědečkem si zahrál ve filmu Tak to chodí z roku 2003, ale poté šla jeho kariéra ke dnu. Cameron se kvůli prodeji heroinu dostal do střetu se zákony a v roce 2010 dostal pětiletý trest odnětí svobody. Ten mu byl následně prodloužen o další tři, protože se jako drogový dealer uplatnil i za mřížemi.

Cameron se poté nejspíš ve vězení věnoval jen pokání a prokázal dokonce tak dobré chování, že byl propuštěn o dva roky dříve. Michael Douglas na něj ale nejspíš s otevřenou náručí nečekal, protože syn skončil v Domě na půli cesty v Brooklynu.

Reklama

Další články

Načítám