Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hvězda muzikálu Zpívání v dešti Debbie Reynolds (82) psala dějiny kinematografie už v 50. letech. Zatímco řada jejích kolegů už odešla na věčnost, ona je hvězdou slavnostního ceremoniálu i ve věku seniorky.

Hollywoodská legenda se dočkala ceny za celoživotní přínos filmu na udílení Screen Actors Guild Awards, kde se sešly nejslavnější herecké osobnosti. Trofeje si dle očekávání odnesli Julianne Moore (63) či Eddie Redmayne, kteří tak podpořili status oscarových favoritů, ale největších ovací se dočkala Debbie Reynolds. Slavná herečka je stále plná životního elánu a na galavečeru sklidila obdiv jako šarmantní dáma, která ani po 60 letech herecké kariéry neztratila auru hollywoodského idolu.

Debbie Reynolds se stala hvězdou filmového plátna už na počátku 50. let. Kromě nesmrtelného muzikálu Zpívání v dešti zazářila i ve filmu Nepotopitelná Molly Brownová, díky němuž se v roce 1965 dočkala oscarové nominace. Svůj talent Debbi před kamerou předvedla i v pokročilém věku, když si s Michaelem Douglasem (79) zahrála v životopisném dramatu Liberace!

Herecká legenda má za sebou tři rozvody. S prvním manželem Eddiem Fischerem má kromě dcery Carrie (58), jež se proslavila jako princezna Leia ve Star Wars, i syna Todda (56), který se věnuje režii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám