Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká metropole hostila v Praze jednoho z nejslavnějších hollywoodských herců Michaela Douglase (79), který v Praze natáčel thriller Unlocked. Oblíbený herec se nedávno pochlubil, jak si dopřává tradiční českou kachnu s bramborovým knedlíkem.

Na programu měl ale i setkání s mnohonásobným Slavíkem Karlem Gottem (†80), s nímž má mnoho společného. Michael Douglas totiž nějaký ten pátek chodil s Ivanou Gottovou (48) (tehdy Macháčkovou), s níž se seznámil před lety, kdy Ivana po neúspěšných přijímačkách na herectví vyrazila na zkušenou do Ameriky.

V té době samozřejmě ještě Ivanino srdce nehořelo pro Karla, ale už tehdy bylo jasné, že má Ivanka slabost pro starší, charizmatické a úspěšné muže. Láska k Douglasovi sice vyprchala, ale vzpomínky na jednoho z nejslavnějších amerických herců, samozřejmě zůstaly. A Karel Gott neměl jako správný gentleman problém s tím, svého předchůdce v lásce osobně poznat.

„Navštívil jsem svého nového kamaráda, když natáčel v Praze film Unlocked,“ napsal pod společnou fotku s Douglasem Gott, který vedle sympatického herce vypadal téměř jako jeho bratr. K dokonalé idylce snad chyběla ještě společná fotka s usměvavou Gottovou...

Reklama

Další články

Načítám