Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Video sdílené na sociální síti, na němž Michael Bublé (48) šťouchl během hovoru k fanouškům svou ženu Luisanu Lopilato loktem do paže, má nepříjemnou dohru. Mnozí lidé zpěvákovo chování berou jako hrubé vůči manželce, nadávají mu, a dokonce došlo i na výhrůžky smrtí. A to přesto, že jeho žena vysvětlila, že o nic nešlo. „Mám strach o svou rodinu,“ uvedla herečka.

Od livestreamu, během kterého k „incidentu“ došlo, uplynul už měsíc, Lopilato ale přiznala, že se stále ještě třese při vzpomínce na některé reakce. „Bojím se a cítím se vystrašeně,“ řekla v rozhovoru pro televizní pořad Intrusos. „Není to nic příjemného, když vám chodí výhrůžky smrtí. Pozitivní zprávy sice převažovaly, ale stejně mám o svou rodinu strach,“ přiznala argentinská herečka.

Právě mnoho jejích krajanů prý reagovalo velmi drsně. „On (Bublé) přitom Argentinu miluje a strašně rád tu se mnou tráví čas, když zde pracuji. Stejně tak miluje své argentinské přátele. Mnoho lidí nám vyjádřilo podporu a lásku, ale nemohla jsem ani uvěřit tomu, kolik jiných mi poslalo fotku se zbraní s tím, že až Mike přijede do Argentiny, zabijí ho,“ uvedla.

Další vzkazy byly neméně brutální: lidé prý posílali fotky s noži a zprávami, že Bublému uříznou prsty, mají pro něj připravenou bombu nebo ho zbijí.

Lupilato se přitom svého muže od začátku zastávala s tím, že nemá nejmenších pochyb o tom, jaký je. „Svět víc než kdy jindy potřebuje lásku, naději, jednotu a solidaritu, ne takové typy lidí,“ vzkázala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám