Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Michael Bublé (48) oznámil, ve svém posledním rozhovoru oznámil, že ukončuje svou hudební kariéru. K tomuto rozhodnutí přispěla zákeřná rakovina, se kterou bojoval zpěvákův syn Noah (5).

„Už na to nemám žaludek. Rozhodl jsem se, že už o sobě nikdy nechci číst články. Nechci číst recenze na mou hudbu a nikdy nepoužiju sociální sítě,“ svěřil se čtyřnásobný držitel ceny Grammy v rozhovoru pro Daily Mail Weekend Magazine. To také znamená, že jeho album Love, které má vyjít v listopadu, bude jeho posledním.

Bublé se také svěřil s tím, proč učinil tato radikální rozhodnutí. Jeho malému synkovi byla diagnostikována rakovina jater už ve třech letech. Přestože se chlapcův zdravotní stav zlepšil, nemoc ovlivnila jeho otce trvale. „Jednoduše se vám chce umřít. Ani nevím, jak jsem to přežil. Moje žena na tom byla stejně. Řekněme, že jsme si uvědomili, kdo jsme a kým chceme být,“ svěřil se v bolestivém rozhovoru.

Zpěvákova manželka Luisana Lopilato (31), se kterou má celkem tři děti, je argentinskou herečkou. I ona však ukončila kariéru. Oba rodičové si prý uvědomili, že už se nechtějí zabývat v životě nedůležitými věcmi. Pár má ještě syna Eliase (2) a dcerku Vidu (2 měsíce).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám