Hlavní obsah
Článek

Německý fotbalový tým se vzpamatovává z obrovské ostudy. Jeden z největších favoritů mistrovství světa skončil už v základní skupině, což je neskutečná blamáž, za kterou to fotbalisté schytávají ze všech stran.

Fotbalistům nepomohla ani jejich asi nejslavnější a nejžhavější fanynka Micaela Schaefer (40). Známá sexbomba každý šampionát vehementně podporuje německé fotbalisty prostřednictvím svlékání na veřejných prostranstvích.

Její oblíbenou základnou bývá Braniborská brána v Berlíně, kde pravidelně obnažuje svá ňadra a mává německou vlajkou.

Povolený doping posílala fotbalistům do Ruska i tentokrát. Nepomohla ale ani družina jejích spoře oděných kamarádek. Pikantní předzápasové zpestření Němcům nepomohlo a domů se vrací kanály. To polonahé anglické fanynky zatím svému týmu přinášejí mnohem víc štěstí.

A kdo to vlastně je Micaela Schaefer? Vyzývavá brunetka se objevila například v pořadu America´s Next Top Model nebo v reality show Big Brother. Prsatá Němka se dále honosí titulem Miss Ostdeutschland a na svém kontě má i vítězství v anketě pánského časopisu Miss Maxim a lechtivé fotky pro pánský časopis Playboy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám